miercuri, 17 Ian 2018 · 11:16            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
LAMAR IMPEX S.R.L.

Despre noi
Utilaje fabricare tuburi carton stratificat,lungimi, grosimi variabile - utilaje fabricare prosop HORECA, medical si servetele de masa

SRL fabrica  si vinde echipamente specifice ind.hartiei si cartonului: utilaje procesare si fabricare role hartie, prosop medical/sanitar, utilaje fabricare si procesare role hartie jumbo si minijumbo, utilaje fabricare hartie igienica ( color, simplu/dublu/triplu strat), hartie igienica profesionala, extrafina si din celuloza pura, utilaje laminare prosop hartie, echipamente omologate pentru fabricarea si procesarea  prosopului  hartie tip HORECA, utilaje fabricare tuburi carton, utilaje specializate pentru fabricarea batistelor nazale, a cearsafurilor medicale si pt saloane cosmetica, masini pentru fabricarea servetelelor de hartie si prosopului de bucatarie, a prosoape pliate, utilaje pentru role hartie de dispencer, servetele pliate/ decorative, de masa vrac si faciale -   utilaje semi-automate sau full automatizate pentru fabricat tuburile de carton si hartia.

 Preturi negociabile, discounturi la seturi de 2-3-4 utilaje,toate sunt noi, omologate, an fabricatie 2015, pe comanda.

           SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI  EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.

CONSTRUCTIE, FABRICARE, PRELUCRARE  consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat: modele noi gofratoare pt hartie igienica si prosop hartie,etc. nu efectuam reparatii utilaje second hand/ uzate, folosite.

 Afacere ideala de familie, usor de intreprins, cu un venit sigur si constant in timp, amortizare investitie in max 2 luni de la inceperea productiei si distributiei.    

Despre noi
Utilaje fabricare tuburi carton stratificat,lungimi, grosimi variabile - utilaje fabricare prosop HORECA, medical si servetele de masa
UTILAJE PROCESARE,PRETAIERE,GOFRARE SI LAMINARE PROSOP HARTIE
DESPRE NOI- GENERALITATI

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X