vineri, 29 Mar 2024 · 3:44            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
LAMAR IMPEX S.R.L.

Despre noi
DESPRE NOI- GENERALITATI

Firma producatoare de echipamente specializate si utilaje fabricare si procesare hartie igienica, servetele, tuburi carton, prosop hartie, cearsafuri medicale, etc-vanzari la preturi promotionale, in rate, negociere in functie de caz si dupa necesitati  si consultanta de specialitate gratuita. -  Pretul afisat include tva (RON) si este per/set 2 echipamente.

La livrare utilajele vor fi insotite de F.f,Certificat de Calitate ISO 9001- 2000, declaratie de conformitate, carte tehnica, certificat garantie 12 luni, proces verbal de predare- primire si punere in functiune, norme de securitatea muncii si PSI, instructaj personal specializat pentru deservire, lista consumabile.

Transport gratuit, fara limita de km la client.

Consultanta gratuita despre afacerea cu hartie, profitabilitate, furnizori de materie prima din tara si strainatate, cresterea productivitatii, marketing de piata, promovare, tehologii de lucru specifice.

Ne caracterizeaza seriozitatea, profesionalismul, si strategiile de lucru intreprinzatoare de aceea pretindem asemenea din partea clientilor nostrii  




Despre noi
Utilaje fabricare tuburi carton stratificat,lungimi, grosimi variabile - utilaje fabricare prosop HORECA, medical si servetele de masa
UTILAJE PROCESARE,PRETAIERE,GOFRARE SI LAMINARE PROSOP HARTIE
DESPRE NOI- GENERALITATI

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X