miercuri, 17 Ian 2018 · 11:16            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
LAMAR IMPEX S.R.L.

Despre noi
UTILAJE PROCESARE,PRETAIERE,GOFRARE SI LAMINARE PROSOP HARTIE

Suntem producatori atestati cu Certificat Sistem de Management al Calitatii SR EN  ISO 9001-2008 pentru  FABRICAREA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE DIN INDUSTRIA HARTIEI SI CARTONULUI.

Fabricam si vindem  UTILAJE & ECHIPAMENTE care fabrica,  prelucreaza si portioneaza role hartie igienica/jumbo/dispenser si prosop hartie medical in 1/2/3/4 straturi sau prosop horeca, din hartie celuloza sau reciclata,cu pretaiere si gofrare romburi/puncte/linii,utilaj simplu/automat/semiautomat pt fabricare tub carton de div grosimi,masina fabricare servetele de masa si faciale,imprimate mecanic sau stantate,masina fabricare cearsaf industrial de hartie din celuloza pura/ hartie tissue,pungi hartie,masina de lipit si ambalat, utilaje servetele catering/restaurant impaturite in 4, 6 sau 8.

NOU!! Acum avem la vanzare un nou MODEL DE GOFRARE A HARTIEI tipul romburi canelate si alt MODEL combinatie romburi cu puncte.

UTILAJELE FUNCTIONEAZA ATIT LA 220V CAT SI LA 380V. LA LINIILE DE 3,4,5 UTILAJE – DISCOUNTURI DE PINA LA 20%.

            Afacere ideala de familie, usor de intreprins, cu un venit sigur si constant in timp, amortizare investitie in max 2 luni de la inceperea productiei si distributiei.    

Preturi la vanzarea de utilaje- negociabile cu discount si vanzari in max. 6 rate lunare egale, fara dobanda.

La livrarea utilajelor, se ofera garantie 12 luni, declaratie de conformitate, cartea tehnica a utilajului, norme de securitate in munca psi si ntsm in vigaore, 3 tipuri de procese verbale, incheiate pe raspunderea fabricantului, o lista a consumabilelor, atestat Calitate ISO 9001-2008/.

SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI  EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.    

CONSTRUCTIE, FABRICARE, PRELUCRARE  consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat: modele noi gofratoare pt hartie igienica si prosop hartie,etc. nu efectuam reparatii utilaje second hand/ uzate, folosite.

Despre noi
Utilaje fabricare tuburi carton stratificat,lungimi, grosimi variabile - utilaje fabricare prosop HORECA, medical si servetele de masa
UTILAJE PROCESARE,PRETAIERE,GOFRARE SI LAMINARE PROSOP HARTIE
DESPRE NOI- GENERALITATI

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X